Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
BRTC Zwemloop (04/07/2009)
Uncategorized

BRTC Zwemloop (04/07/2009)

brtc-jeugd-zwemloop.jpgNa een succesvolle eerste editie in 2008 organiseert BRTC ook dit jaar weer een Zwemloop in het kader van het Vlaams Zwemloopkampioenschap 2009. Deelnemen kan al vanaf 6 jaar. Voor deelnemers tot 14 jaar telt de wedstrijd mee als Sterrenwedstrijd (1*) in de eindklassering van het VTDL Vlaams Zwemloopkampioenschap.

Naast de jeugdwedstrijden worden ook open reeksen voorzien voor atleten vanaf 15 jaar.

Er zijn minimaal 2 reeksen 400m /4 km, waarbij zeker een reeks uitsluitend voorbehouden is voor dames vanaf 16 jaar. Deze wedstrijd is opgenomen in het IRONLADIES programma met ook een apart klassement en podium voor de dames. Verder is er een 800 m/8 km wedstrijd voor dames en heren met eveneens een apart podium.

Alle gefinishte deelnemers ontvangen een naturaprijs. Daarnaast is, zowel voor dames als heren, een podium met waardevolle geschenken voor de eerste 3 deelnemers per categorie.

BRTC ontvangt u vanaf 16.30 aan Sportoase Brasschaat voor een aangenaam animatieprogramma.

De eerste wedstrijden starten vanaf 18.00 u waarna de jeugdreeksen achtereenvolgend worden afgewerkt. De start van de eerste open reeks zal niet vroeger dan 20.00 u plaatsvinden.

De definitieve wedstrijduitslagen zullen na goedkeuring door de wedstrijdleiding binnen 24u op de website van BRTC worden gepubliceerd en worden ook verspreid via VTDL en andere media. Door het gebruik van elektronische totaaltijdsregistratie is aparte vermelding van zwemtijd en looptijd voorzien.

Vooraf inschrijven en betaling van het inschrijvingsgeld is verplicht. Inschrijvingstermijn word afgesloten op 30 juni om middernacht.

OPGELET er zijn GEEN DAGINSCHRIJVINGEN mogelijk en uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld

De opening het secretariaat is vanaf 16.45u . De deelnemers dienen zich minimaal 1 uur voor aanvang van de eerste wedstrijd in hun leeftijdsklasse te melden op het inschrijvingssecretariaat voor afhaling van hun startnummer tegen waarborg.

In het belang van alle deelnemers verzoeken we bij aanmelding de waarborgsom enkel met 5 € briefjes te voldoen om een vlotte afhandeling van de administratie aan de inschrijvingstafel te kunnen verzekeren. De waarborg van 5 € voor uw inschrijvingsnummer wordt na inlevering van het startnummer weer geretourneerd.

Inschrijven kan via de BRTC website http://www.brasschaattriatlonclub.be/wedstrijd/

Patrick Hendrickx
BRTC