Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
TriKa  zwemmarathon voor het goede doel (30/05/2009)
Uncategorized

TriKa zwemmarathon voor het goede doel (30/05/2009)

Zwemmen voor het goede doel. Dat is de opzet van de zwemmarathon die vzw TriKa organiseert op zaterdag 30 mei in het gemeentelijke zwembad De Druppelteen in Kapelle-op-den-Bos. Tussen 9u ’s morgens en 21u ’s avonds, zwemmen verenigingen, scholen, senioren, triatleten en andere sportievelingen zoveel mogelijk baantjes. De opbrengst van dit initiatief gaat integraal naar To Walk Again, de stichting van Marc Herremans die personen met een fysieke beperking wil laten sporten.

Bedoeling is om met de opbrengst een zogenaamde Quickie All Court sportrolstoel aan te schaffen voor gebruik in de To Walk Again sportcentra in Tongerlo en Merelbeke. De kostprijs van deze professionele sportrolstoel bedraagt 3.339,59 €.

rolstoel.jpg

 

Uiteraard is er ook randanimatie. Pannenkoeken voor de allerkleinsten, cocktails en een heuse poolparty voor de overige sportievelingen.

Deelnemen aan de zwemmarathon kan zowel in groep als individueel. Verenigingen andere groepen kunnen zwembanen huren aan 100 euro per uur. Aan de kassa betalen individuele zwemmers 5 euro inkom.

Scholen en zwemclubs kunnen deelnemen met een sponsorkaart. Bedoeling is dat iedere zwemmer sponsors zoekt die hen voor een bedrag van 10 eurocent per baan willen sponsoren. U vindt de sponsorkaart in bijlage. TriKa hoopt op een massale opkomst.

De 12 uur van Kapelle-op-den-Bos is organisatie van VZW TriKa in samenwerking met Eternit NV, de sportraad Kapelle-op-den-Bos en zwembad De Druppelteen. Meer info: www.kwarttriatlon.be

Contactpersoon: Jeroen Pinoy –  jeroen@denyn-pinoy.be – 0494 865927