Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Lander verdient zijn bak Duvel

Zaterdag stond youngster Lander Lamiroy als jongste deelnemer aan de start van wat de zwaarste Ironman ter wereld wordt genoemd : de Ironman van Lanzarote. Voor Lamiroy was dit de eerste kennis met de volledige afstand en de eerste kennismaking met het loodzware eiland.

De voormalig zwemmer kwam na 55’43” als 28e overall uit het water, op amper 5’30” na de snelste zwemmer Stephen Bayliss. Het fietsen ging vrij goed, op een moeilijk moment na rond kilometer 90. Lander fietste een tijd van 5u56’50”. De marathon begon aanvankelijk goed, maar na kilometer 25 sloeg de man met de hamer genadeloos toe. Hij had uiteindelijk 4u48’07” nodig om de marathon te volbrengen. 

Een eindtijd van 11u49’20 is voor een eerste deelname zeker niet slecht en Lander haalde hiermee zijn bak Duvel binnen die hij won op een weddenschap als hij in minder dan 13u zou finishen.

Meer Lanzarote verhalen volgen later.