Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Vier Belgen in Madrid

Na de wereldbekers van Australië en Japan en de eerste WCS wedstrijd in Korea verplaatst het internationale ITU-circus zich voor de eerste keer dit seizoen naar Europa. In Madrid staat zondag de tweede manche van de Dextro World Championships Series op het programma. Bij de mannen brengt België dit keer vier atleten aan de start: Ludovic Dernier en Lander Dircken waren er in Japan en Korea al bij. Stijn Goris maakt na een knappe ETU-wedstrijd in Pontevedra zijn debuut in het 2009 wereldbekerseizoen. Vierde Belg is onze met een 27ste plaats best gerangschikte atleet Peter Croes. De tegenstand is opnieuw indrukwekkend, met Olympisch kampioen Jan Frodeno voorop. Maar ook van Gomez wordt voor eigen volk veel verwacht.

De wedstrijd bij de mannen start om 14u15. Op de officiële site van de ITU kan je een pas aanvragen voor de live-uitzendingen. Ook de Duitse zender ARD zendt de wedstrijd live op hun internetsite uit, maar het is niet duidelijk of deze ook buiten Duitsland te bekijken valt. Voor de Belgische uitzendrechten heeft de ITU een overeenkomst met de franstalige betaalzender BE TV, maar die nemen geen live verslaggeving in hun programma-aanbod op. Zondagavond vindt u natuurlijk hier bij ons alle nieuwtjes over onze Belgen in Madrid.
 
Bij de dames komen overigens geen landgenotes aan de start.