Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Paul Embrechts 9de op EK cross-triatlon

Op Sardinië stond dit weekeinde het Europees kampioenschap cross-triatlon op het programma. In de X-Terra vorm heeft deze sport de laatste jaren aan populariteit gewonnen, maar binnen de ITU is het één van de jongste kampioenschappen. En voor het tweede jaar op rij behoorde een Belg tot de uitblinkers. Na zijn tweede plaats vorig jaar in Nederland zorgde Paul Embrechts voor bevestiging met een negende stek in Sardinië. El Pablo deed  2u33’30 over de offroad-triatlon en finishte op 11’18 van de Franse winnaar Franky Batelier. De Kempenaar was erg tevreden: “Ik laat 20 (semi)profs achter me en finishte ver voor de eerste thuisatleten”, aldus de Hetric-atleet.Tim Van Daele behaalde zilver in zijn age group.