Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Axel Zeebroek komt zwarte kat tegen

Heel wat triatlonliefhebbers waren aan het uitkijken naar het debuut van Olympiër Axel Zeebroek op de lange afstand. Axel zou in de Niederbronn Challenge starten, maar hij dient zijn plannen voorlopig even in de koelkast te steken. Op training kwam de sympathieke Waal met de fiets ten val door toedoen van een zwarte kat. Wegens één gekneusde en twee gebroken ribben kan Axel voorlopig geen zwem- of looptrainingen afwerken. In functie van zijn herstel wordt zijn wedstrijdkalender aangepast, maar het is nu al zeker dat hij niet van start gaat in Niederbronn. Wij wensen alleszins Axel veel beterschap toe.