Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Tweede seizoenszege voor Luc van Lierde
Nieuws

Tweede seizoenszege voor Luc van Lierde

lvlwenen.jpgNa Hawaii 2008 zag het er even naar uit dat Luc van Lierde definitief zou stoppen met triatlon, maar zie, in 2009 is de ex-Hawaii winnaar weer springlevend. Dit weekeinde boekte hij op 40-jarige leeftijd zijn tweede zege van het seizoen. In de Vienna City Triathlon in Oostenrijk was LVL weer uitmuntend. Na een sterk zwemnummer domineerde Luc van start tot finish. Hij verbrijzelde het parcoursrecord van Petr Vabrousek en won met meer dan zes minuten voorsprong op de Duitser Stilgenbauer en de Hongaar Nagi. Luc deed 3u56’44 over de 1900 meter zwemmen, 90 km fietsen en 20 km lopen. Hier vind je de volledige uitslag.