Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Eindelijk weer eens Martine Vanhoolandt

Ze is een levende legende in de Belgische duatlonsport en draait al flink wat jaren mee. De laatste twee jaar grossierde ze in ereplaatsen, maar een overwinning liet op zich wachten. Maar afgelopen maandag was het dan weer zover. Martine Vanhoolandt mocht op het hoogste schavotje plaatsnemen in Elsegem. De sympathieke atlete van TriAth klopte de veel jongere Charlotte van de Velde en Christel van Bets in de duatlon over 3 km lopen, 32,5 km fietsen en 3 km lopen. Bij de mannen pakte Antoine Duvivier opnieuw zwaar uit. Hij won met 1’14 voorsprong op Eddy Buts. Bart Verkaemer werd derde. De uitslag vind je hier .