Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Nieuwe triatlon: de Curacaoman

Exotische oorden en triatlon, ze hebben iets met elkaar. Aan het rijtje van Hawaii en Lanzarote kunnen we nu ook Curacao toevoegen. Op de voormalige Nederlandse kolonie gaat dit weekeinde onze landgenoot Steven Schenkels van start in de allereerste Curacaoman. Het Caribische eiland heeft geen grote triatlon-traditie, al stond er vorige week een kwart op het programma waarin Steven achtste werd. De Antwerpenaar werd drie jaar geleden door de triatlonmicrobe gebeten toen hij de atleten bezig zag in de Marc Herremans Classic. Na een succesvolle finish vorig jaar in de 70.3 Ironman van Antwerpen wou hij zich toeleggen op het langere werk. Meer informatie vind je op de webblog van marathonman Schenkels en op cyclingcuracao .