Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

“Tijd om bijgelovig te worden”

"Nog nooit had ik lek gereden in een wedstrijd". Vandaag had Thierry Verbinnen het nummer 13 gekregen tijdens de 1/2e triathlon in het Franse Nierderbronn. "Tijd om bijgelovig te worden" schrijft Sjerrie op zijn facebook. Macca, Tissink en de anderen hebben uiteraard niet gewacht. Het ritme was volledig gebroken. De rest van de wedstrijd was balen. Toch kon Verbinnen nog knap 10e worden. De overwinning ging overweldigend naar de Australische favories Chris "Macca" McCormack. Hij hield aan de meet 3 minuten voorsprong op de Zwitser Olivier Marceau en de Zuid-Afrikaan Raynard Tissink. De volledige uitslag vind je hier