Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

sterk deelnemersveld voor Stein

Zondag 21 juni maakt het Nederlandse Stein zich andermaal op voor de Sabic Triathlon Stein. Her en der wordt Gerrit Schellens, die de wedstrijd al driemaal won en tot op vandaag houder van het parcoursrecord is, naar voor geschoven als mogelijke winnaar van deze O3-wedstrijd (3000 meter zwemmen, 110 kilometer fietsen en 30 kilometer lopen).

Toch mag nu al worden aangenomen dat Schellens die vierde overwinning niet op een presenteerschaaltje zal aangereikt krijgen. Er wordt immers forse concurrentie verwacht van een select gezelschap van toppers. Zo ontwaarden we op de deelnemerslijst de Zweed Jonas Colting, Fraser Cartmell uit Groot-Brittannie en Zoltan Benocs uit Hongarije. Verder verschijnt ook Pieter Helin, die de wedstrijd vorig jaar won opnieuw aan de start. Bij de dames is Mariska Kramer de te kloppen vrouw.