Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Wederoptreden Kathleen & Mieke Smet

Dit weekend staat de Oost-Vlaamse gemeent Hamme in het teken van de triathlon. De basisschool van Hamme organiseert op zaterdag een trio-triathlon en op zondag een individuele triathlon. Opmerkelijke deelnemers zaterdag is de ploeg met de familie Smet. Voormalig Europees- en wereldkampioene Kathleen Smet zal de loopproef voor haar rekening nemen. Zus Mieke, ook goed voor een enorm zwem- en triathlon palmares, neemt het zwemmen voor haar rekening. Broer Karel, ook al jaren aan de hogere regionen van de Belgische triathlon-scene, zal de fietsproef afwerken.

www.watermolentriatlon.com