Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Gert Goedhart wint age group in Engeland

Met maar liefst drie 70.3 Ironman-wedstrijden was het een druk internationaal programma, maar onze aandacht ging vooral uit naar de 70.3 IM UK. In Wimbleball Lake ging de winst verrassend naar Philip Graves die Stephen Bayliss en Fraser Cartmell klopte. Niet zo ver achter deze pro’s zorgde onze landgenoot Gert Goedhart voor een topprestatie. In een tijd van 4u50’16 behaalde hij de 16de plaats overall en dat was goed voor winst in zijn agegroup (M40). Hij verdiende bovendien een plaats op het WK 70.3 in Clearwater, maar Gert liet dat ticket aan zich voorbijgaan. We verwachten later deze week nog een verslagje van de GETC-er.