Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Niki Devoldere 2e in helse omstandigheden

Niki Devoldere  heeft zondag zijn beste resultaat ooit behaald in moeilijke omstandigheden. Hij werd 2de in de volledige triathlon van Hannover! Het was geen weer om een hond door te jagen, maar er was wel triathlon.  Zondagmorgenvroeg gingen velen het wisselpark binnen om hun gerief terug te halen dat ze de avond ervoor klaar geplaatst hadden.  Het was ijskoud en het regende hard. Ze gingen slechts met 37 atleten van start…  Niki was er een van. Niki kwam uit het water in 1h02.  Hij verloor heel wat tijd in de wissel.  Alle kledij die hij bijhad, heeft hij aangetrokken. Daarna kwam het fietsen.  Hij heeft exact 5h00 gefietst en in de 4de ronde (van 6) kwam de man met de hamer en stapte hij bijna uit de wedstrijd.  Hij had het enorm koud en had  honger. Maar hij heeft toch niet opgegeven.  Na een nieuwe lange wissel heeft hij de marathon van zijn leven gelopen in 3h14. En met deze prachtige prestatie kwam hij als 2de over de finish in 9u28’30. De volledige uitslag vind je hier .