Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Test zelf het Olympische parcours

Op 15 augustus wordt in Londen uitgepakt met de Dextro Energy Triathlon, een wedstrijd die kadert in de reeks ITU World Championship Series. Die wedstrijd gaat volledig door in het Londense Hyde Park en vormt voor organisatoren en televisieteams een soort van repetitie voor de Olympische triatlon die tijdens de Spelen van 2012 eveneens in Hyde Park zal worden gehouden. De wedstrijd zal live te volgen zijn op de BBC, maar komt ook bij ons ook via sportzender Exqi Sportin de huiskamer.

Op zich allemaal best leuk, maar wie tijdens het weekend van 15 augustus een citytrip naar de Britse hoofdstad overweegt, kan zélf het parcours testen. Tijdens datzelfde weekend wordt immers ook een age-group wedstrijd over de sprintafstand gehouden. Het aantal deelnemers is beperkt tot 2100, dus snel zijn is de boodschap.

Meer info en inschrijvingen op www.triathlon-wcs-london.org