Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Dubbelslag voor Atriac in Brugge
Nieuws

Dubbelslag voor Atriac in Brugge

brugge09-101.jpg brugge09-173.jpg

Bart Aernouts heeft afscheid genomen van de duathlon sport en stortte zich deze winter op het zwemmen. Het doel: de spelen in Londen 2012. Aernouts toonde vandaag dat hij een enorme vooruitgang heeft geboekt in dat zwemmen. Zijn fietsen en lopen is nog steeds van een ongelooflijk sterk niveau. Hij wist in Brugge dan ook grote namen als Luc Van Lierde en naamgenoot Frederik Van Lierde achter zich te houden. Bij de dames was Sofie Goos oppermachtig. Ook Sofie boekte winst in haar zwemprestaties en kwam voor het eerst samen met de eerste dames uit het water. Waar normaal haar achtervolging begint, kon La Goos nu van haar opponenten wegrijden. Ze won vlotjes voor Joke Coysman en Marjolein Truyers.

pdf Download de uitslag

Foto’s in het fotoalbum