Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Belgische zege in sprinttriatlon Stein

Vandaag staat in het Nederlandse Stein de Lange Afstand (3000-120-30) op het programma. Gisteren stonden in dit triatlonweekend de Sprint en de Olypische afstand op het programma.

Bij het sprintnummer kleurde het podium bijna volledig Belgisch. De overwinning bij de heren ging naar Mario Appermans, die finishte in 1:01:19. Het zilver was voor Bart Geysen in een tijd van 1:03:18. De Nederlander René Dekker vervolledigde het ereschavot in een tijd van 1:04:44.

Bij de dames gingen de ereplaatsen naar de Nederlandse deelneemsters Marloes Koedam, Femke van Kessel en Linda van Vliet. Elly Verhoeven was  de eerste Belgische atlete. Zij finishte als 12de.

Bij de Olympische triatlon gingen de podiumplaatsen zowel bij de heren als bij de dames eveneens naar Nederlandse deelnemers. Bas Diederen, Sander Berk en Edo van der Meer staken bij de heren de pluimen op hun hoed. De Belg Cédric Slock was in een tijd van 1:57:25 goed voor een 9de eindtijd.

De eerste dames waren Birgit Cals-Berk, Danne Boterenbrood en Eva Janssen. Frone Wouters was met haar 15de plaats en een eindtijd van 2:23:56 goed voor de titel Eerste Belgische deelneemster.