Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Asicoach gaat LIVE
Nieuws

Asicoach gaat LIVE

asi.jpg Sinds vandaag is www.asicoach.com toegankelijk voor het grote publiek. Na enkele maanden gedraaid te hebben met een beperkt testpubliek is de eerste versie klaar voor jullie. Asicoach zou de nieuwe facebook voor duursporters kunnen worden. Iedereen houdt er een trainingsdagboek bij dat kan ingekeken en van opmerkingen voorzien worden door je vrienden en teammakkers. Asicoach is soms grappig, je blijft op de hoogte wat je vrienden trainen en je steekt hier en daar nuttige tips op.

Neem een kijkje op www.asicoach.com en registreer je gratis.

Als extraatje kan iedereen de trainingsdagboeken van enkele toppers elke dag inkijken. Petr Vabroesek, meervoudige ironman winnaar, Rik Ceulemans de snelle loper met de hanekam, Wim van de Wielle top amateur triatlon uit ons eigen land en Bert Dekker drievoudig winnaar van de Marmotte geven er hun geheimen prijs.

De Asicoach coaching editie is bedoeld als het perfecte communicatiemiddel tussen atleet en coach/trainer. Oproep aan alle trainers, maak een accountje aan en probeer ons uit met 1 of 2 van uw atleten. Wedden dat U nooit meer zonder wil !

De Asicoach team editie tenslotte is bedoeld voor teams die graag via Asicoach de groepssfeer willen versterken. Maak nu je team account aan en win 1000 dollar voor uw team. Niets te verliezen zou ik zeggen !!