Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

4 belgen in top-10 Nuenen (NL)

Gisteren, op 5 juli 2009, was er in Nuenen (NL) een recreatieve 1/4 triathlon met als afstanden 1,1-44-10,5. Nuenen ligt vlak bij Eindhoven, dus vlak bij de grens. Natuurlijk kan je dan ook heel wat Belgen terug vinden op de deelnemerslijst. In de uitslag kleurden maar liefst 4 Belgen de top-10. Na een matige zwembeurt en de snelste fietstijd en 2de looptijd algemeen eindigde William Bush (HETRIC) als 3de algemeen en 1ste veteraan. Ook Joris Sels (BTT) had nog eens frisse beentjes na zijn sterk fietsnummer en door de 4de looptijd algemeen te lopen eindige hij nog op de 5de plaats.

Koen Verelst (HETRIC) heeft tijdens het fietsen kunnen profiteren van zijn sterk fietsende clubgenoot William en hield dan ook mooi stand tijdens het lopen en eindige op de 9de plaats. Johan Pauwels (BTT) hield zich tijdens het fietsen mooi op 7 meter achter zijn trianingsmakker en clubgenoot Joris, maar moest tijdens het lopen wat terrein prijs geven. Hij eindigde nog mooi op de 10de plaats algemeen, 2de veteraan.

Bij de dames eindige Kristel Knaepen op een mooie 8ste plaats.
 

In het Nederlands mastercircuit, een wedstrijd alleen voor veteranen,  heeft KTT’er Johan Mertens

zijn mannetje kunnen staan en eindigde hier op een zeer mooie 5de plaats.