Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Jeugd grijpt de macht in Oudenaarde

Met een top-vijf die binnen de veertig seconden van elkaar finishen, was de spanning verzekerd in Oudenaarde. Voormalig Nederlands international Jordi Meulenberg was topfavoriet, maar hij werd in de sprint gevloerd door Timon Carmans, die vorige week ook al sterk zwom in Kortrijk, maar door een zadelpenbreuk uit de wedstrijd verdween. Nu kon hij met een knappe spurtzege revanche nemen. De derde plaats ging naar zijn clubgenoot Hannes Cool. Pieter Heemeryck en Pieter Vanhee werden vier en vijf. Bij de dames, die samen met jeugd A en juniores startten, was Sofie Hooghe met overtuiging de sterkste. Ze haalde het voor topsportschoolcollega Charlotte Deldaele . De junioresreeks leverde een eerste overwinning voor international Matthias Laureys op.