Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
kijk eens achterom
Nieuws

kijk eens achterom

cerevellum.jpgGoed nieuws voor gadgetfreaks die graag in de gaten houden of de tegenstand nadert maar daarbij het liefst de blik op de weg voor zich gericht willen houden. Evan Sollida, CEO en ontwerper van Cervellum wil binnenkort de eerste fietscomputer met achteruitkijkcamera op de markt gooien.
Overkill? Misschien, maar het ding voegt in ieder geval de nodige blingbling aan je fiets toe. De Cervellum (die je via deze link aan het werk kunt zien) werkt met een camera die je onder het zadel of aan de uiteinden van je handvatten kunt monteren. Zo vermijd je dat je in je eigen beeld zit. Al lijkt dat laatste ons wel iets voor de échte ijdeltuiten…

De fietscomputer is er momenteel enkel nog maar als prototype (zie foto), maar zou in zijn dehindsight_wireless_clip2_hr.jpgfinitieve versie uitgerust zijn met een 3 inch beeldscherm en een batterij die het in de video-mode 9 uur uitzingt. 2 gigabyte flash-opslaggeheugen en 4 USB-poorten voor extra modules zoals hartslag of GPS maken het plaatje compleet. Een producent of invoerder voor de Europese markt zijn er vooralsnog niet, maar vermoed wordt dat een basisset voor een prijs van 379 dollar vanaf volgend voorjaar eigenaar zal wisselen. De modules moeten voor een prijs vanaf €60 geleverd kunnen worden.

Hou de beurzen van het najaar maar in de gaten.