Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Joury Gokel en Sophie de Groote kampioenen LD

In Eupen werden zondag de Belgische kampioenschappen triatlon lange afstand gehouden. Bij de mannen haalde Torhoutenaar Joury Gokel het in een spannende strijd van Sylvain Denis. Fransman Guillaume Gillodts werd derde, waardoor de bronzen medaille in het BK naar Nico Huyberechts ging. Bij de vrouwen was het uitkijken naar de spannende strijd tussen Inge Vancauwenberghe en Sophie de Groote. Die laatste pakte haar eerste Belgische titel op de lange afstand. De Nederlandse Maud Golsteyn was tweede, Inge Vancauwenberghe werd derde en pakte zilver in het BK. Het brons was voor "Brugs Mieke" Dupont.