Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Voorbeschouwing triathlon weekend Mechelen (19-20/09/09)

Voor al wie van van triathlon houdt is het tijdens het weekend van 19 en 20 september aanstaande andermaal genieten geblazen. Het hele weekend lang kan iedereen kennis maken met één van de mooiste en meest complete sporten op deze aardbol, triathlon. Met 3 verschillende wedstrijden is er voor elk wat wils. Dit kan gaan van een eerste kennismaking met de sport tot een krachtmeting met de Belgische triathlon top geheel naar analogie met onze clubfilosofie. De online inschrijvingen zijn reeds afgesloten maar voor zondag zijn er aan de kassa nog enkele plaatsjes vrij.

  1. Op zaterdag hebben we de eXemin Business triathlon, een aflossingswedstrijd waarbij 1 atleet zwemt, 1 atleet fietst en 1 atleet loopt. Ideaal om met het bedrijf aan deel te nemen en zo een soort teambuilding onder collega’s op te zetten. Deze formule is voor velen de eerste kennismaking met de sport en kent de laatste jaren steeds meer succes. Wij zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat deze wedstrijd reeds volledig volzet is.
  2. Op zondagvoormiddag hebben we de tweede editie van de sprint triathlon. Deze wedstrijd over de 1/8 afstand is de ideale kennismaking met de combinatie van de 3 verschillende disciplines en effent het pad voor de langere afstanden. We hopen hier op een grote opkomst aan jong talent die de toekomst van de Belgische triathlon moet verzekeren.
  3. Tenslotte is er zondagnamiddag de Renault Hanswijk triathlon Trophy. Hier start een sterk deelnemersveld om op het einde van het binnenlandse triathlonseizoen nog één keer alles uit de kast te halen op de kwart afstand om daarna te genieten van een welverdiende rust of de voorbereiding richting grote buitenlandse wedstrijden (oa Hawaï) af te werken.

SP&O Mechelen staat niet alleen in voor de organisatie van dit weekend. Het is voor de leden ook een uitgelezen kans om zich eens te tonen aan het thuispubliek. Ook hier ieder op zijn eigen niveau of als ondersteuning van de trio’s in de business triathlon. In de hoofdwedstrijd zondagnamiddag hopen we dat Jan Seryn en Tim Jacobs strijd kunnen leveren met de Belgische triathlontop. Een topprestatie van deze twee zou de groei van de club nog meer bestendigen.

Hou er zondag rekening mee dat het autoloze zondag is. Ben je supporter? Kom dan indien mogelijk met de fiets.

www.triatlonmechelen.be