Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuw in België : Erox swimsuits
Gear

Nieuw in België : Erox swimsuits

erox1.jpgHawaii nadert en vele atleten vrezen vooral het zwemonderdeel in de oceaan. In 2 jaar tijd is het dragen van de speedsuits een enorme must geworden, vooral waar wetsuits verboden zijn door te hoge watertemperatuur.

De hype is inmiddels uitgegroeid van bijna alle Pro’s tot het gros van de age-group atleten.

Deze suits zijn onderworpen aan de strenge regels van de USAT / FINA inzake gebruikte materialen, drijfvermogen, gewicht, elasticiteit… Heet van de naald is dat het Zwitserse Erox de goedkeuring kreeg voor z’n beide speedsuits. De turbo skin en de fish skin; beide verkrijgbaar voor dames en heren. Adviesverkoopprijs: €199,-

 

erox_logo.jpg
http://www.eroxswiss.com/

“I have evaluated both suits and am pleased to inform you that the Erox Turbo Skin Swimsuit and the Erox Fish Skin Swimsuit are legal for use in all USAT sanctioned events at any water temperature.  Since your suits have been approved for use, we will post them on our list of approved skinsuits.  Additionally, the suits qualify for the “USAT approved” logo”
(Tim Yount, USAT Senior Vice President for Marketing and Communications. )

De Erox swimsuits zijn nu al te verkijgen bij Tri-Active in Oostende. Vandaag besteld, morgen geleverd.