Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
PRO presenteert ENDURE H2O OVERSCHOEN
Nieuws

PRO presenteert ENDURE H2O OVERSCHOEN

endure-h2o.jpgNu de eerste najaarsregens ons hebben bereikt, wordt het stilaan tijd om aan overschoenen te denken. En zie… vandaag valt de info over de nieuwe PRO Endure H2O overschoenen in de bus. PRO stelt de overschoenen later deze maand voor tijdens Bikemotion Benelux, een event waarop wij gewoontegetrouw ook van de partij zijn.
 
Deze nieuwe PRO-overschoenen zijn gemaakt van antibacterieel fleece
met gladde PU-coating aan de buitenzijde. Door het unieke geregistreerde Optimal Panel Construction design, waarbij de stiknaad schuin over de schoen wegloopt, weet je volgens PRO zeker dat opspattend water niet door de stiknaad binnendringt. Benieuwd of dit meer dan een verkoopspraatje wordt, kijken we nu al uit naar een test.
 
Door de Velcro-strap aan de onderzijde is deze schoen ook ook geschikt voor mountainbiken, skeeleren en schaatsen. Bovendien biedt het reflecterende design  je ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat optimale veiligheid. Adviesprijs: € 32,95.