Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

5 atleten genomineerd voor Sportman/Sportvrouw

Maandag zijn de genomineerden bekendgemaakt voor de verkiezing van de Belgische Sportman en Sportvrouw van het jaar 2009. Onder de genomineerden bevinden zich maar liefst vier triatleten en één duatleet. Joerie Vansteelant mocht als winnaar van het WK Powerman in Zofingen natuurlijk niet ontbreken. Ook Bert Jammaer (winst in de Ironman Lanzarote) en Marino Vanhoenacker (voor de 4de keer IM Klagenfurt gewonnen) dingen bij de dertig mannen mee naar de hoogste eer. Bij de vijftien vrouwelijke genomineerden zijn IM Nice winnares Tine Deckers en Sofie Goos (IM Florida en Challenge Barcelona) van de partij. Bij de eerste meldingen van favorieten blijken bij de mannen Niels Albert en Philippe Gilbert veel kans te maken. Bij de vrouwen krijgt Yanina Wickmayer heel wat supporters achter zich, maar dankzij het beresterke seizoenseinde van Sofie Goos wordt de Antwerpse ook bij de favorieten vermeld. In een sportarm land als het onze mogen wij als duursportliefhebbers alvast zeer blij zijn met vijf afgevaardigden in deze prestigieuze verkiezing. De uitreiking vindt op 20 december plaats.