Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

8° Winterduatlon van Grobbendonk 11-11-2009

Het KTT  team o.l.v. van Rudy Meuris, dat eerder dit jaar een druk bezette triathlon in Viersel en het BK winterduathlon in Lichtaart inrichtte, was aan zijn 8° organisatie toe van de Winterduathlon van Grobbendonk. 137 atleten kwamen aan de start voor de 3.8 km lopen, de 20.1 km fietsen door de bossen van Grobbendonk en de aansluitende 3 km lopen.

Jan Put maakte de beste eerste loopronde maar werd al snel op de fiets ingehaald door Johan Smolders en William Busch. Deze beide zouden al snel weg rijden van het pak waarin oa Wim De Waele zat. De Waele moest die groep lossen toen hij lek reed. Hij kreeg nog een ander voorwiel aangereikt en reed zijn parcours uit maar werd nadien gedeclasseerd voor het krijgen van hulp van buitenaf. Bij de tweede loopproef toonde Johan Smolders zich de sterkste in de spurt voor William Busch. Jan Put werd verdiend derde. Bij de dames won Bianca Bellekens voor Katrien Geuens en Kim Nulens.

pdf download de uitslag