Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
De Squeezy-Leppin sint kwam langs
Nieuws

De Squeezy-Leppin sint kwam langs

squeezy-leppin-sinterklaas.jpg

Het is vandaag 6 december. Ik werd vanmorgen wakker en zag dat de Squeezy & Leppin Sint was langsgeweest. Hij heeft in mijn garage een hele lading nieuwe Squeezy en Leppin producten afgezet en er zat een briefje bij. "Je mag deze producten weggeven aan 10 van je geregistreerde  websitebezoekers". Dus ik vroeg aan mijn onschuldige computer om willekeurig10 gelukkigen uit te kiezen : Werner Feskens, Reinout Van Schuylenbergh, Kris Duhayon, Elise Vandeputte, Jessy Beynaerts, Sebastien Dierickx, Deborah Van Gossum, Dominique Vercammen, Jan Stockman en Martijn Baartmans. Proficiat, jullie winnen elk een pakket met een aantal van bovenstaande producten.