Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Vansteelant en Van Hoolandt in Torhout
Nieuws

Vansteelant en Van Hoolandt in Torhout

joerie_torhout.jpgIn Torhout vond afgelopen weekend de tweede Memorial Benny Vansteelant plaats. De Powerman wedstrijd had dit jaar wegens wegenwerken en het niet vinden van een geschikte datum niet kunnen doorgaan. Als alternatief werd op sinterklaasdag een winterduatlon georganiseerd. Daarin toonde Joerie Vansteelant zich overduidelijk de beste. Hij haalde het van Jeroen Buysse en Armand Vandersmissen. Bij de vrouwen won Martine Van Hoolandt, voor Veronique Platteeuw en Kristi De Smet.

Ter info: op zondag 6 juni 2010 staat de derde Memorial Benny Vansteelant op het programma. Er zal dan niet enkel een Powerman wedstrijd georganiseerd worden, maar ook wedstrijden voor de jeugd, recreanten, bedrijven & duo’s. Meer info op www.memorialbennyvansteelant.be