Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Serge runs for life
Nieuws

Serge runs for life

serge_van_autreve.jpg Je kon er de laatste dagen niet naast kijken en je zal er ook de komende dagen niet naast kunnen kijken. De actie Music For Life van Studio Brussel is weer van start gegaan. Deze avond lieten de StuBru presentatoren Siska Schoeters, Sofie Lemaire en Sam De Bruyn zich voor 7 dagen lang opsluiten in een glazen huis in Gent. Een week lang zullen zij enkel leven op sapjes en plaatjes draaien voor het goede doel. Thema dit jaar is de bestrijding van malaria in Afrika. Met deze actie proberen ze zo veel mogelijk geld in te zamelen om muskietennetten te kopen om de mensen daar te beschermen tegen de muggen die malaria overbrengen.

Naast de officiele StuBru actie, zijn er in heel het land grote en kleine initiatieven van groepen en individuele initiatiefnemers. Triatleet Serge Van Autreve liet vorig jaarsponsoren en liep voor de actie een tocht van 65km van Antwerpen tot aan het glazen huis in Gent.

Dit jaar wil Serge er nog een schepje bovenop doen. Hij was eigenlijk in voorbereiding voor Kasterlee, maar laat de Hel links liggen. Maandag 21 december loopt hij maar liefst 100km voor het goede doel. Zijn traject loopt vanaf bij hem thuis in Sint Amands naar Bornem, Bazel, Kruibeke, Burcht, Antwerpen Groenplaats, Zwijndrecht, Beveren, Sint niklaas enz. tot op het Wilsonplein in Gent.

Wil je Serge sponsoren, en op die manier je steentje bijdragen aan de Music For Life actie, stuur dan een SMS naar het nummer 0484 660 915 met vermelding van je naam en het bedrag dat je wil sponsoren. Serge je dan een SMS terug met het rekeningnummer van het Rode Kruis en de gegevens die je nodig hebt om te betalen. Mailen mag ook naar restaubelmondo@telenet.be

Wij van 3athlon.be willen alvast het goeie voorbeeld geven en storten 1€/km, dus 100€ op rekening van het Rode Kruis.