Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Peter Callant genomineerd voor Insurance Personality 2009
Nieuws

Peter Callant genomineerd voor Insurance Personality 2009

callant.jpgEr worden deze periode van het jaar heel wat verkiezingen georganiseerd. Zo loopt ook de verkiezing van Insurance Personality 2009, m.a.w. de persoonlijkheid van het jaar in de verzekeringssector. Een van de genomineerden is Peter Callant. Peter en zijn verzekeringskantoor Callant steunen de 3athlon.be site al 2 jaar en zorgen zo mede dat we kunnen blijven bestaan. Daarnaast investeert hij ook in de federatie en sponsort hij 2x Lanzarote winnaar Bert Jammaer. Een man met een hart voor triathlon!

Daarom wil ik jullie oproepen om even naar de site www.insurancepersonality.be te surfen en je stem uit te brengen voor Peter Callant.