Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Thomas Jurgens geeft zwemles tijdens Trika benefietactie voor Haïti

Snoeiharde zwemtijden, een sterk deelnemersveld en een mooie opkomst. Dat waren de troeven van de eerste TriKa zwemwedstrijd voor triatleten in Kapelle-op-den-Bos. De opbrengst gaat integraal naar de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Organisator Kurt Lobbestael blikt tevreden terug:

"Deze wedstrijdformule was een schot in de roos. Zowel bij de dames als bij de heren tekenden toppers en recreanten present. Tijdens de 400m vrije slag stond er geen maat op Thomas Jurgens. Hij klokte af in een tijd van 4’04". Ook tijdens de 4x100m aflossing maakte de 17-jarige belofte het verschil door in de afsluitende 100m een kleine achterstand om te buigen in ploegwinst. Bij de dames liet Frone Wouters de snelste tijd noteren (4’36"). We waren blij verrast door de opkomst en het enthousiasme van de deelnemers. Sommigen hadden er zelfs een verplaatsing uit Luik en Limburg voor over. Kortom, dit smaakt naar meer."

De zwemwedstrijd bracht 788.50 euro op. Dit bedrag wordt integraal overgemaakt aan de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. VZW TriKa bedankt alle deelnemers en toeschouwers voor hun steun.

pdf uitslag individueel – algemeen
pdf uitslag individueel – per reeks
pdf uitslag aflossing – algemeen
pdf uitslag aflossing – per reeks