Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

Generali iDuathlon te Duinbergen 17 april 2010

iWorkout, een verzameling van 7 studenten organiseert de Generali Iduathlon ten voordele van het goede doel "vzw Het Heidehuis".

Deze beachduathlon bestaat uit 5 km lopen op het strand, 22 km fietsen op het strand en in de heuveltjes van Duinbergen en andermaal 2,5 km lopen op het strand. Start en aankomst liggen aan watersportcentrum RBSC Duinbergen. Deelnemen kan individueel of als duo.

Beste sportieveling,

Als fervent sporter weet u ongetwijfeld dat Knokke-Heist een speciale band heeft met combinatiesporten.
De Generali Zwintriathlon, de Finishers Triatlon, de Scapa Sports Iron Kid, de beachtriatlon, de Love Bike & Run, Vakantie+ triatlonstages, de duosprint, … zijn allemaal sportieve initiatieven die ervoor gezorgd hebben dat er in Knokke-Heist een ware triathlonhype heerst.
Op zaterdag 17 april wordt het aanbod uitgebreid met een nieuw concept: de Generali Iduathlon!

Deze beachduathlon bestaat uit 5 km lopen op het strand, 22 km fietsen op het strand en in de heuveltjes van Duinbergen en andermaal 2,5 km lopen op het strand.

Start en aankomst liggen aan watersportcentrum RBSC Duinbergen.

Deelnemen kan individueel of als duo.

Inschrijven kan ENKEL VOORAF op www.iDuathlon.be vanaf woensdag 17 februari 8.00 uur. Daginschrijvingen zijn niet mogelijk. Het aantal deelnemers is beperkt. Stel uw inschrijving dus niet uit!!!

De inschrijving is pas volledig wanneer u zich administratief heeft aangemeld via www.iduathlon.be en de organisatie het inschrijvingsgeld heeft ontvangen op het rekeningnummer 363-0656856-12 met als mededeling "naam/namen + inschrijving Generali Iduathlon 2010".

Een niet-gelicentieerde deelnemer betaalt €25,00, een gelicentieerde deelnemer betaald €20,00.

In de kostprijs is inbegrepen:

* verzekering ter waarde van €5,00.
* elektronische tijdsregistratie.
* T-shirt by Butch Tailors.
* verschillende gadgets.
* bevoorrading op het parcours en aan de aankomst.

info@iduathlon.be
IDuathlon Duinbergen