Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Sophie Degroote en Koen Veramme winnen Irongirls Zwemloop
Nieuws

Sophie Degroote en Koen Veramme winnen Irongirls Zwemloop

irongirlskopie.jpgKoen Veramme (ATRIAC) en Sophie Degroote (WTDT) hebben gisteren de eindwinst in de Irongirls Zwemloop in Wachtebeke op hun naam geschreven. Dewedstrijd bestond uit een 500 meter lange zwemproef, gevolgd door 5 kilometer lopen.

Veramme had aan 25’31" genoeg en bleef daarmee voor teamgenoot David De Grooff en BRTC-atleet Wouter Vander Mast. Die respectievelijk 13 en 15 seconden na de winnaar over de meet kwamen. Sophie Degrootte finishte in een tijd van 28"22. De ereplaatsen bij de dames waren voor Heidi Veramme en LTTL-atlete Jolien Lewyllie.

De zwemloop was meteen de eerste fase in het Irongils-project van dit jaar. De volgende afspraak op de Irongirls-agenda is de sprinttriatlon van Geel, nu over zes weken. Bezieler Filippe De Borger toonde zich na afloop opgetogen. ,,We hadden vandaag geen enkele opgave en enkele mooie finish-plaatsen", heette het.