Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Eurostar Tri-City-Athlon (14-09-2010)
Uncategorized

Eurostar Tri-City-Athlon (14-09-2010)

eurostar_city_triathlon.jpg Eurostar is verkozen tot de Officiële Internationale Railpartner voor de Olympische Spelen van Londen 2012 en de Paralympics en voor de Britse, Belgische en Franse Olympische teams. Om deze gebeurtenis te vieren, beslisten we om ons eigen international sportevenement te organiseren: de Eurostar Tri-City-Athlon!

Tri-City-Athlon in een notendop

Dit sportieve evenement is de eerste triatlon ooit die zich afspeelt in 3 verschillende landen in 1 dag. De Eurostar Tri-City-Athlon bestaat uit: zwemmen in Parijs, fietsen in Brussel en lopen in Londen.

Deelname is open voor alle mannen en vrouwen die op 14 september 2010 ouder zijn dan 18 jaar en die de onderstaande afstanden binnen de opgelegde tijden kunnen afleggen:

Zwemmen: 1,5km in 00:45:00
Fietsen: 40km in 01:40:00 
Lopen: 10km in 01:10:00

Praktische informatie

Wat: Eurostar organiseert de eerste triatlon ooit die zich afspeelt op 1 dag in 3 verschillende landen. De Eurostar Tri-City-Athlon bestaat uit een zwemproef in Parijs, een fietstocht in Brussel en een loopproef in Londen. 

Wanneer: De Eurostar Tri-City-Athlon vindt plaats op 14 september 2010. Deelnemen kan tot 9 juni. Er kan gestemd worden tot 11 juni. De winnaars zullen bekend gemaakt worden op 23 juni 2010. De winnaar van de Eurostar Tri-City-Athlon is degene die op de dag van de wedstrijd de snelste totaaltijd behaalt in de drie onderdelen: zwemmen, fietsen en lopen.

Waar: Deelnemers vanuit België vertrekken vanuit Brussel-Zuid op 13 september in de late namiddag naar Parijs voor een briefing. De triatlon begint op 14 september ’s morgens vroeg met een zwemproef. Daarna reizen alle deelnemers naar Brussel voor de fietsproef. Nog later die dag gaat de reis naar Londen voor de loopproef.

Hoeveel: Er is plaats voor slechts 20 Belgische deelnemers. Zorg er dus voor dat je je snel kandidaat stelt en vertel alles over dit evenement aan je vrienden, kennissen en familieleden.

Hoe deelnemen: Er zijn 2 manieren:

  1. Als je zelf wil deelnemen, surf dan snel naar eurostar.com/tricityathlon en vertel ons waarom jij het verdient om je land te verdedigen. Upload een korte video of foto met toelichting om je kandidaat te stellen.
  2. Als je eerder wil supporteren, stem dan voor je favoriete inzending en zorg er mee voor dat die persoon aan de startlijn kan verschijnen.

Wat kost het om deel te nemen: Niets! Eurostar stelt deze plaatsen ter beschikking en zorgt voor de transfers, eten, snacks en water tijdens het event en voor een deel van de uitrusting.

Surf voor meer informatie naar: www.eurostartricityathlon.com