Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Inschrijven voor Triathlon Ieper vanaf 29 mei
Uncategorized

Inschrijven voor Triathlon Ieper vanaf 29 mei

 

Na de eerste bijzonder succesvolle In Flanders Fields Triathlon in Ieper vorig jaar, gaat op 19 september 2010 de tweede editie door. De organisatie gebeurt opnieuw in samenwerking met Triathlon Team Ieper. Er werd hier en daar gesleuteld aan het parcours, zodat de verkeersoverlast binnen de perken blijft. Het hart van de wedstrijd blijft echter hetzelfde, waarbij de vele heuvels rond de Zillebeekse Gasthuisbossen de scherprechters op het fietsparcours zijn. Het zwemmen gebeurt opnieuw in Zillebeke Vijver en het lopen rond de Ieperse Vesten. Met een passage langs Hill 62, de Menenpoort en verschillende andere WO I memorials, wordt het ‘In Flanders Fields’ karakter extra in de verf gezet.

 

Op 19 september om 13u start de recreatieve sprinttriathlon. Vanaf 15u starten de verschillende reeksen van de non drafting kwarttriathlon. De wedstrijden staan open voor iedereen geboren voor 1994.

Nieuw dit jaar is dat niet alleen individuele deelnemers kunnen inschrijven, ook trio-teams met één zwemmer, één fietser en één loper kunnen deelnemen. Op deze manier hopen we de drempel te verlagen voor de recreatieve duursporter. Bovendien is dit de ideale gelegenheid om samen met vrienden, familie of collega’s de zomer sportief af te sluiten.

Ook prof- en topatleten vinden de weg naar Ieper. UPlace atlete Sofie Goos (1ste Ieper 2009, 1ste Lissabon 2010, 2de Barcelona 2010), LTTL’ers Frederik Van Lierde (1ste Ieper 2009, 5de Abu Dabi 2010) en Dennis Devriendt (1ste Lissabon 2010) bevestigden nu reeds nu deelname. Ook TTI’er Bart Colpaert (2de Ieper 2009) is van de partij voor zijn thuismatch.

Inschrijven kan vanaf zaterdag 29 mei om 10u op http://www.triathlonieper.be

 

tti.jpg