Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uitslag triathlon door Brugge
Nieuws

Uitslag triathlon door Brugge

brugge-mannen.jpg
brugge-dames.jpg
foto’s Guy Wuilmus (nu al te bekijken via www.guymus.be,
vanaf volgende week te bestellen via ons fotoalbum)

Heel veel kan ik jullie niet vertellen over de triathlon door Brugge. Ik was wel in Brugge aanwezig, maar als deelnemer. Ik heb dus niks gezien van wat zich 8 waves voor mij afspeelde. Het was koud, het heeft een paar felle plonsbuien gedaan en de wind ging als een gek te keer, vooral in de polders.

Het enige wat ik kan mee geven zijn de uitslagen. Bij de mannen ging de overwinning alweer naar Bart Aernouts. Bart is ijzersterk in dit soort wedstrijden. Een korte zwemproef, zodat er niet te veel terrein wordt verloren tijdens het zwemmen. En in een niet-stayer wedstrijd ontketend Aernouts zodra hij op de fiets zit. Vanaf dan staat er geen rem op de 26 jarige Atriac’er. Hij won dan ook overtuigend in een tijd van 1:52:40. Rutger Beke volgde op een dikke 2 minuten. Bruggeling Dennis Devriendt werd 3e.

Bij de dames ook weinig verrassing. Sofie Goos volgde ook zichzelf op in Brugge. La Goos had 2:08:58 nodig om de finishlijn over te lopen. Ze hield een kleine 2 minuten voorsprong op Sophie Degroote. Marjolein Truyers zette ook een mooie prestatie neer. Amper 4 maand nadat ze mama is geworden een dochter Amélie, kwam ze als 3e over de finish.

De volledige uitslag kan je hier bekijken : www.chronorace.be