Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Brownlee herovert titel

Alistair Brownlee is zondagmiddag in Athlone (Ierland) Europees kampioen triathlon op de Olympische afstand geworden. De Britse wereldkampioen klopte zijn eeuwige rivaal en titelverdediger Javier Gomez. Vorig jaar in Holten waren de rollen nog omgekeerd en versloeg de Spanjaard de Britse toptriatleet.

Door een stressfractuur miste Brownlee de start van het seizoen 2010 volledig maar hij knokte zich een weg terug. ,,Ik won de titel vorig jaar niet en kan dit jaar onmogelijk wereldkampioen worden. Daarom was dit het hoofddoel van mijn seizoen", verklaarde Brownlee na de afloop van de wedstrijd.

 HEREN ------------------------------ 1 Alistair Brownlee  GBR 1.44.24 2 Javier Gomez     ESP 1.45.04 3 David Hauss     FRA 1.45.31