Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Antwerp Ironman 70.3

Komende zondag, 25 juli, zet het Ironman circus zijn tenten op in Antwerpen voor de Antwerp Ironman 70.3. Een triathlon over "de halve afstand" dus. 1500 atleten uit 40 verschillende landen zullen in en om Antwerpen 1,9km zwemmen, 90km fietsen en 21km lopen.

Bij de pro’s zal een indrukwekkend nationaal en internationaal deelnemersveld aan de start verschijnen. Marino Vanhoenacker, de 7-voudige full-ironman winnaar, zal proberen zijn titel in Antwerpen te verdedigen. Hij zal het vuur aan de schenen gelegd worden door o.a. Rutger Beke, Axel Zeebroek,Frederik Van Lierde, Luc Van Lierde, Bart Aernouts en Bert Jammaer. Ook de Luxemburger Dirk Bockel, de Zweed Bjorn Andersson en de Brit Philip Graves zijn zeker niet uit het oog te verliezen.

Bij de dames zal Sofie Goos haar titel verdedigen in wat ze noemt "haar tuin". La Goos woont op enkele meters van het Galgenweel, de vijver waar de zwemproef wordt afgelegd. Wie kan Sofie stoppen? De Britse Rachel Joyce (vorig jaar 6e in Hawaii)? Of de Kempische Debbie Verstraeten? We weten het nu zondag…