Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Belgen actief in finale Grand Prix La Baule (Fra)
Uncategorized

Belgen actief in finale Grand Prix La Baule (Fra)

100918-175931-1d4-4.jpgDit weekend vond in Frankrijk de finale van de Franse Grand prix op het programma. Gewoontegetrouw starten hier veel van de internationale toppers op de Olympische afstand voor de verschillende startgerechtigde clubs. Dit vooral doordat er een felle degradatiestrijd heerst tussen de clubs om in eerste klasse te blijven.

Winst bij de mannen ging er naar de Spanjaard Javier Gomez die samen met zijn clubgenoten Alistair Brownlee en zijn broer Jonathan Brownlee gelijktijdig over de streep kwam. De bekende namen van het voorbije seizoen blijven maar presteren en stapelen de podiumplaatsen met hoopjes op.

Van Belgische zijde namen nationale toppers Peter Croes, Sijn Goris, Michael Rosu en Simon De Cuyper deel. SMO’er Croes eindigde op een 31e plaats. LTTL’er Goris eindigde op een 45e plaats terwijl Simon De Cuyper met een 60e plaats tevreden moest zijn. De Waalse atleet Michael Rosu eindigde op een 57e plaats.

Bij de vrouwen tonde de jonge Ine Couckuyt zich de sterkste van Belgische kant. Couckuyt eindigde op een 39e plaats op 5 minuten van de Britse winnares Jodie Swallow . Letot Doumic eindigde niet veel later op een 41e plaats, Linde Herreman op een 43e plaats, Karolien Geerts op een 46e plaats en Theate Francoise op een 49e plaats.

Uitslagen: hier

(http://www.ipitos.com/de-resultats/course-155-epreuve-465)

(http://www.ipitos.com/de-resultats/course-155-epreuve-464)