Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Dan liever een slecht seizoen en een goeie Hawaii’
Nieuws

“Dan liever een slecht seizoen en een goeie Hawaii’

rutger_beke.jpgWe zijn amper 2 weken verwijderd van de 2010 editie van de triathlon der triathlons. De Ironman van Hawaii.Net voor zijn vertrek richting Kona, sprak ik even met Rutger Beke om te horen hoe het met de Leuvenaar gaat.

En het gaat goed met Rutger. De wedstrijd resultaten  dit seizoen waren niet wat het moest zijn, maar liever een slecht seizoen en een goeie Hawaii dan omgekeerd.

Sinds augustus zit de conditie prima. In Knokke voelde het fietsen nog niet zo goed aan. Ik kwam net terug van een zware stage in Font Romeu en was nog moe. Het lopen op de dijk ging dan weer wel naar behoren. Maar ik heb in september echt goed kunnen doortrainen. Het klinkt raar, maar ik heb in heel september maar 1x in de regen gereden.

Vorig jaar heb ik in Knokke even gepraat met Pieter Timmermans, je trainer. En die vertelde me dat je conditie beter zat dan ooit te voren. Helaas gebeurde dan dat domme, pijnlijke ongeval waardoor je Hawaii moest laten schieten en je die conditie dus niet kon bewijzen. Hoe is je conditie nu, als je vergelijkt met vorig jaar?

Ik denk van het zelfde niveau. Ik voel me echt goed. Ik heb er echt vertrouwen in. En doordat ik vorig jaar heb moeten passen, heb ik nog eens zoveel zin om te vertrekken.

Dan gaan we jou een behouden reis en héél veel succes wensen in Kona!