Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

Irongirls.be : Start to triathlon

 Voor het derde jaar op rij organiseren ze bij  IronGirls.be een Start 2 Triathlon reeks. In een 20-tal weken trainen de dames naar een kwart triathlon toe. Onderweg nemen we als voorbereiding deel aan een zwemloop en een 1/8 triathlon. Het uiteindelijke doel is de 1/4 triathlon in Viersel.

Een grote conditie is niet echt nodig om te starten met dit project. Er worden trainingen aangeboden op ieders niveau. Zo ook zwemlessen om in 10 weken 500m crawl te leren zwemmen.

Het principe bij Irongirls is heel simpel. Iedere week wordt er minstens 1 groepstraining aangeboden in elke provincie van Vlaanderen. Voor de rest trainen de dames aan de hand van een zo goed als op maat gemaakt schema. Met regelmaat worden er extra trainingen of workshops georganiseerd om de specifieke aspekten van de triathlonsport bij te brengen

Voor meer informatie kan u terecht op www.irongirls.be