Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Waarschoot lauwert opnieuw triatleten.

In Waarschoot werd door de gemeentelijke sportdienst en sportraad de jaarlijkse Kampioenenhulde georganiseerd. De gemeentelijke sportlaureaten en clubs  worden er elk jaar op een gepaste manier in de bloemetjes gezet. Dit jaar woonden opnieuw meer dan vijfhonderd aanwezigen deze vlotte en spetterende show bij.Tijdens een wervelend sportgala werden alle sportievelingen, recreatief en competitief, uitgebreid gehuldigd. Onder het thema ‘Sterren op de sportvloer’, werden alle sporters beloond voor hun sportieve prestaties. Tom Vander Hoogerstaete en Melanie Matthijs werden bekroond als sportman en sportvrouw van het jaar.

Melanie Matthys ontving er de prijs ‘Sportvrouw 2010 competitief’ voor haar gestage progressie. Melanie werd Belgisch kampioen duatlon met het SMO-Triatlon Team, nam deel aan WK veldlopen militairen en behaalde diverse overwinningen in duatlon- en triatlonwedstrijden. Op het BK duatlon haalde ze de bronzen medaille en ze werd 4de op het BK triatlon.

Bij de heren competitief werd triatleet Vander Hoogerstraete gelauwerd. Zijn prestaties van het voorbije sportseizoen waren dit jaar opnieuw niet onopgemerkt voorbijgaan. Hij werd tweevoudig Belgisch kampioen bij de beloften zowel op de kwart als halve afstand, won te Lommel en werd 3de en 4de op BK bij de elite.Beide mochten uit handen van de burgemeester Ann Coopman een heel origineel kunstwerk als aandenken mee naar huis nemen.

Tenslotte konden alle aanwezigen genieten van een receptie met lekkers uit Waarschoot, aangeboden door de lokale middenstand.