Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Linde Herreman aangereden op training

Tijdens een trainingsstage in Portugal is de beloftevolle triatlete Linde Herreman aangereden door een auto. De 20-jarige atlete die dit seizoen van ITC overstapte naar SMO raakte zwaargewond  aan de onderrug en heeft ook een barstje in de nekwervel. Vandaag woensdag wordt Linde overgebracht naar een ziekenhuis in Lissabon waar ze geopereerd zal worden. Papa Kurt en haar zus (die verpleegkundige is) zijn ter plaatse en dit weekend trekt ook haar vriend Sigurd Vandenbroucke naar Portugal.  Wij spraken hem kort.

“Het belangrijkste is nu dat de dokters zeggen dat ze volledig zal herstellen”, vertelt Sigurd. “Ze kan zich niet veel herinneren van het ongeval zelf, maar ze kan alles bewegen, dus het ruggemerg zelf is gelukkig intact. Ze is overigens blij met alle steunbetuigingen die ze momenteel krijgt”, aldus Sigurd nog. Wij hopen op een spoedig herstel en wensen Linde en haar familie veel sterkte toe.