Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Rudi Van Aelst 2e in Enduroman Lanzarote

Een volledige Ironman, … Een gewone sterveling krijgt rillingen bij het idee alleen al. Voor triatleten is dit vaak het ultieme doel dat ze willen bereiken. Die van Lanzarote wordt, door de helse wind en een pittig parcours, beschouwd als de zwaarste van het Ironman circuit. En toch is dit voor sommige atleten nog niet voldoende. Gisteren werd op dat zelfde Canarische eiland de Enduroman georganiseerd. Een dubbele triathlon! Jawel, 5,6km zwemmen, 360km fietsen en 82km lopen. 16 atleten wisten deze klus te klaren. HETRIC atleet Rudi Van Aelst pakte zelfs een knappe 2e plaats. Hij had er 25u19’42" voor nodig. De overwinning ging naar de Brit Paul Thompson. Hij had "amper" 24u14’35"nodig.