Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

3 op 3 voor Pieter Rijnders

Scott-team atleet Pieter Rijnders liet dit weekend weer eens van zich horen. De atleet van het Scott-team, vorige week nog winnaar op het Open NK Offroad duatlon haalde het in Geel Bel voor Nick Baelus en Hans Moonen. Xterra specialist Jim Thijs en belofte Tim Van hemel kwamen door omstandigheden niet aan de start.

Alreeds in het eerste looponderdeel onderscheidde Rijnders zich van de rest van het deelnemersveld. Tijdens het MTB’en bleef hij gedurende de hele proef op kop waarna hij in de afsluitende run weer eens uithaalde met de snelste looptijd.

In de achtergrond was het Nick Baelus, de winnaar van de winterduatlon in Hofstade die het kortst naderde op Rijnders. Hans Monnen, voor het eerst in de nieuwe outfit van het axus-triatlon team nam beslag op de laatste podiumplek.

Voor Rijnders is dit alreeds de 3e zege van het nog jonge seizoen voor zijn nieuwe ploeg. Op woensdag 16/03/2011 wordt het scott-team eveneens voorgesteld aan de pers waar de verschillende atleten van het topteam hun plannen voor het nieuwe seizoen zullen verkondigen.

Rijnders: " Zowel op loop- als op fietsvlak liep alles dus naar wens en kreeg ik de bevestiging dat het met de conditie de goede kant uitgaat en dat ik stilaan klaar ben voor het zomerseizoen. Volgende afspraak is de opener van dit zomerseizoen over twee weken in Geluwe waar ik zal deelnemern aan de wedstrijd over de kwartafstand"

 

Bij de vrouwen was de overwinning dit jaar weggelegd voor Kim Nulens die het haalde voor Annick Caers. De jonge Eline Desmedt werd in deze wedstrijd knap 3e.

In de omlijstende recreatieve wedstrijd ging de winst respectievelijk naar Tim Veremans en Jessica Verlinden