Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Start to Duatlon in Halle
Uncategorized

Start to Duatlon in Halle

H3O, de Halse 3atlon Organisatie, organiseert voor het 4de jaar op rij een ‘Start 2 duatlon’. Opnieuw gaat H3O van start met het gekende concept; jullie in 17 weken klaarstomen om de duatlon van Halle – dit jaar op 19 augustus 2011 – op een verantwoorde manier tot een succesvol einde te brengen. Jong of oud, getraind of minder getraind, man of vrouw, ultiem doel of gewoon voor de lol… dat maakt niet uit. Jullie zijn allemaal van harte welkom!


"H3O wordt steeds gekender in de Halse sportwereld en steeds meer sportievelingen vinden de weg naar onze club. Met maar liefst 25 H3O-atleten aan de start van de Halse Duatlon vorig jaar, vertegenwoordigden we meer dan 10% van het totale deelnemersveld. Wij hopen dit record in 2011 opnieuw te breken en verwelkomen daarom graag iedereen met veel pit, zin en enthousiamse om er volop tegenaan te gaan in de komende 17 weken,” zegt voorzitter Ellen Wauters.

 

Op 27 april verwachten we jullie om 19uur op de looppiste aan het sportcomplex ‘De Bres’. Na het succes van vorig jaar, bieden wij opnieuw vrijblijvend 2 groepstrainingen per week aan, op maandag- en woensdagavond. Na een kleine looptest krijgt iedereen wekelijks individuele trainingsschema’s doorgestuurd. Dit alles gebeurt onder de deskundige begeleiding van Stijn Roelens, regent lichamelijke opvoeding met jarenlange triatlon-ervaring. De kostprijs bedraagt 50 €, inclusief H3O -loopshirt.

 

Zin om de uitdaging aan te gaan? Kom dan zeker een kijkje nemen op 27 april om 19 uur aan ‘DeBres’!

 

 

h3o_-_duatlon_halle_20_aug_2010.jpg