Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Smo- Specialized team 2011
Uncategorized

Smo- Specialized team 2011

smo-specialized-team2011.jpg

In 2007 werd het Triatlon Team Meetjesland vzw opgericht. Het was in België het eerste triatlon team dat van start ging met één specifieke naamsponsor. Na de oprichting van het SMO-Triatlon Team bleef het team niet onopgemerkt in de sportwereld door zijn uitstraling, teamspirit, prestaties en professionaliteit.

Het Eeklos bedrijf SMO bvba, gespecialiseerd in machinebouw, ondersteunt vanaf de oprichting de beloftevolle atleten en zijn entourage. Zaakvoerder Sander Mollet garandeert ook voor de toekomst zijn financiële ondersteuning.

Vanaf 2011 zal het Meetjeslandse team er een tweede naamsponsor bijkrijgen. Voortaan gaat het Meetjeslandse Triatlon Team als "Smo-Specialized team" door het leven. De triatlonsport is voor de komende jaren een van de prioriteiten van het gekende fietsenmerk.
 Specialized Bike Components is een Amerikaanse constructeur van fietsen en fietsonderdelen opgericht in 1974. Specialized is altijd één van de toonaangevende spelers geweest op de fietsenmarkt met enkele belangrijke innovaties waaronder het drie-spaaks triatlonwiel en de Brain-shock; een full-suspension veersysteem (in samenwerking met Fox Racing Shocks). Hun motto is dan ook "Innovate or Die" (innoveer of sterf).

Door de overeenkomst met Specialized zijn de atleten zowel op de Olympische als op de lange afstand verzekerd van topmateriaal voor de komende 2 jaar. Er werd een overeenkomst afgesloten met een optie voor een derde jaar.

Specialized biedt een ruim assortiment aan van triatlonfietsen, mountainbikes (als eerste fietsfabrikant werd ook de 29-er ontwikkeld), racefietsen, BMX-fietsen, en touringfietsen. Daarbovenop produceert het een uitgebreid gamma van kleding, schoenen, helmen en onderdelen.

Deze nieuwe samenwerking, nieuwigheden en het voltallig team 2011 wordt op vrijdag 22 april as. om 19u30 uitgebreid aan de pers voorgesteld in het Godshuis te St-Laureins. Verdere info op www.smo-specialized.be .