Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Debbie Verstraeten derde in TriStar Worms

Het Duitse Worms was het strijdtoneel voor de TriStar 111 wedstrijd over exact 111 km. Beste landgenote was Debbie Verstraeten. Ze kwam als elfde uit het water, maar rukte in het fietsen op naar de vierde plaats. In het afsluitende lopen moest ze alleen Britta Martin en Beate Görtz voor zich dulden. In een tijd van 3u45’59 pakte ze een mooie bronzen medaille, op nauwelijks 1’15 van Martin. Bij de mannen leek Dirk Bullen op weg naar een stunt. Hij fietste tijdens de 100 km zelfs een tijdje in tweede positie, maar moest daarvan opnieuw de tol betalen in het looponderdeel. Hij werd uiteindelijk dertiende. De elfde plaats ging naar Sylvain Denis. Mario Appermans werd 26ste, Pieter Van De Musseele werd 36ste en Gert Goedhart 39ste.