Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Twee keer Belgisch zilver in Zwevegem

Op dezelfde dag als de ITU European Premium Cup in Brasschaat mochten de Belgische juniores in eigen land aantreden in de ETU wedstrijd in Zwevegem. Met twee keer zilver en een pak ereplaatsen mochten de Belgen meer dan tevreden zijn. Bij de meisjes kwam Charlotte Deldaele als eerste uit het water. Haar voorsprong was groot genoeg om tijdens de hele fietsproef op kop te blijven. In het lopen kon alleen de Italiaanse Orla nog voorbij onze landgenote geraken. Een mooie zilveren plak dus voor Charlotte.De andere Belgische meisjes deden het ook goed. De jonge Sofie Rubbrecht werd met de snelste looptijd vijfde, Elodie Lagae werd 7de en Megane Van Steenwinckel 9de. Ine Couckuyt kwam als vierde uit het water maar werd door pech uit de wedstrijd geslagen. Ook bij de jongens bleven we niet van pech bespaard. Thomas Jurgens kwam er als eerste uit het water en het zag er goed uit voor hem in een kopgroep van vier, tot een lekke band roet in het eten gooide.

Vooraan hadden we ook nog Marten Van Riel. Na een knappe wedstrijd moest hij alleen de Tsjech Kocar voor zich dulden. Van Riel pakte een verdiende tweede plaats. Regis Bader werd vierde, Tom Suetens vijfde, Niels Ost 8ste, Jelle Geens 9de en Stijn Noens 10de.